Slankebehandling

Akupunktur er et rigtig godt supplement, når du vil starte et vægttab. Jeg kan bl.a. dæmpe din sukkertrang og overspisning, så du i kombination med motion og fornuftig kost kan lykkes med dit projekt.

Afhængigt af dit problem (sukkertrang, overspisning, konstant sult) udvælger jeg punkter på kroppen som supplement til et særligt program med nåle der sættes i maveskindet, hvor de sidder i 30 min.

Sammen tilrettelægger vi en  en behandlingsplan med udgangspunkt i dine behov og med 2 behandlinger om ugen i den første periode, hvorefter der kan trappes ned.

Jeg har været i slankebehandling hos Marianne, og det har været en virkelig positiv oplevelse.

Efter 6 uger havde jeg tabt mig 7,5 kg, og efter 12 uger 11 kg. Min oplevelse var, at behandlingen i dén grad reducerede og regulerede min konstante sultfornemmelse, så jeg helt naturligt kunne reducere størrelsen af mine måltider. Desuden er “den søde tand” forsvundet ?

Selvfølgelig kommer man ikke sovende til resultatet, man skal også selv gøre en indsats, men det er helt klart en stor hjælp på vejen.

At Marianne så samtidig er yderst venlig, imødekommende og rar at være i behandling hos, gør kun oplevelsen endnu bedre.

Jeg kan på det varmeste anbefale det!

Ulla, 51 år, Helsingør