Det siger mine patienter

Knæsmerter

Fik store knæsmerter; og hævelser på mine knæ, grundet artrose/slidgigt og blev anbefalet at gå til Marianne. Selv om jeg var lidt skeptisk omkring det; lod jeg det komme på en prøve. Allerede efter 1. Behandling kunne jeg mærke en forskel, og efter 2. Behandling var mit højre ben stort set ok. Det venstre krævede en del flere behandlinger men er i dag, lige så godt som før.

Nu kigger jeg forbi hvis jeg har været lidt for hår ved knæet, så for hun det fikset så jeg kan gå smertefri derfra.

Kan varmt anbefale Marianne til andre med samme udfordringer.

Henrik 51 år


Nakkesmerter

“Marianne er en ENER. Har hjulpet mig med smerter i nakken. En nerve i klemme. Hjalp efter få gange. Er i behandling for slidgigt og seneskedehindebetændelse i hænder. Det hjælper og mindsker smerten. Hun er en ildsjæl, som prøver alle ideer for at hjælpe. Og så har hun en uddannelse, så hun ved hvad hun taler om.”

Signe, 81 år. Snekkersten


Akupunktur mod midlertidig lammelse i ansigtet

“Kan på det varmeste anbefale Marianne. Blev pludselig ramt af lammelse i ansigtet, som gjorde, at det ene øje ikke lukkede med store gener samt en hængende mundvig. Efter 14 dage og 4 behandlinger ligner jeg nu mig selv igen og har ganske få gener.”

Margit, 45 år, Snekkersten


Krampe i benene

“Hej Marianne.
Jeg synes lige du skulle høre den gode nyhed, som du jo også har en lille del af. Efter mine 2 behandlinger hos dig torsdag/fredag lykkedes det mig at svømme 2 km Christiansborg Rundt stort set uden kramper. Dvs. de sidste 100-200 meter begyndte det lidt. Jeg havde dog ikke kunnet svømme mere end 2 km. Før behandlingerne kunne jeg svømme 1 km.”

Heidi, 55 år, Espergærde


Rygsmerter

“Jeg kan varmt anbefale Marianne.
Hun har gjort underværker med min ryg. Efter 2 gange er jeg smertefri. Er 84 år og ved, at når jeg næste gang får problemer, vil jeg straks opsøge hende.”

Henning, 84 år, Snekkersten


Pollenallergi

“Kan kun sige, at jeg anbefaler dig til ALLE, jeg kender :-)”

Dorthe, 57 år, Helsingør


Hælsporer

“I efteråret gik jeg en lang tur, åbenbart i forkerte sko, herefter fik jeg irritation i min svangsene under foden og smerter i hælen. Det var meget generende og specielt havde jeg mange smerter om natten. Jeg kontaktede Marianne for at hører om det var noget hun kunne hjælpe mig med.

Efter hver gang jeg havde været til akupunktur oplevede jeg at smerten aftog noget, men der skulle 6 gange til før den var helt væk. Samtidig lavede jeg stræk øvelser af svangsenen et par gange om dagen.

Marianne er meget lydhør og dygtig som akupunktør, jeg fik gener ved knæet af at gå forkert mens jeg var generet af fodproblemerne, og det kunne også lige lindres med en nål.”

Helle, 57 år, Humlebæk


Rygestop

“Hej du!
Jeg er 57, har røget 20 smøger om dagen siden jeg var 15 – det er jo 40+ år!
Sidste par år har jeg hostet en del. Haft lungebetændelser og svært ved at klare trapper.
Det var en ubehagelig sandhed som skræmte en smule…. Jeg vidste, at det måtte stoppe!
Har prøvet akupunktur ifm. med smertebehandling, og det virkede.

Nu, efter 3 behandlinger hos Marianne, er jeg så endt som ikke-ryger. Har ikke røget i snart 3 uger og har på intet tidspunkt i forløbet haft abstinenser. Giv det en chance.
Stor tak til Marianne.”

Lars Nielsen, Helsingør


Se, hvad jeg fik tilsendt af en af mine unge rygestoppere 🙂

Rygestop med akupunktur


Rynker (!)

“Hvor har jeg dog hadet de dybe rynker, der efter en stor kæbeoperation trak sig fra hver mundvig og et godt stykke ud på kinderne. Jeg trænede mig op til at smile konstant for at dække miseren. Så da Marianne fortalte, hun mente at kunne udbedre skaderne, slog jeg straks til. Bare en lille forbedring ville gøre underværker for mig, min sjæl og min selvtillid.

Efter hver behandling så det lidt pænere ud – så efter nogle dage gik det lidt tilbage igen – men blev så bedre efter næste behandling. Nu, 10-15 behandlinger senere, har det virkelig hjulpet markant og nu smiler jeg fordi rynkerne er på heftig tilbagetog – ikke for at skjule dem. Jeg vil fortsætte med vedligeholdelses-behandlinger for at holde niveauet.”

Dorte, 65 år, Humlebæk


Overgangsalder

“For mig kom overgangsalderen som et chok og jeg havde ingen anelse om hvad der havde ramt mig.

Jeg havde mistet lysten til stort set alt – livsglæden var nærmest forsvundet – jeg rasede på min kæreste og jeg følte ubehag hver gang en hedetur buldrede inde i min krop. Fysiske gener som at vågne flere gange om natten badet i sved forekom næsten hver nat – men det allerværste var det psykiske ubehag – hvor jeg konstant følte mig overmandet af dårlig samvittighed – uden grund. Til tider som om jeg var ramt af tømmermænd uden at have drukket en dråbe spiritus.

Stor var min uvilje da jeg første gang fik sat nåle. Jeg har altid været ræd for nåle – men her var tale om pest eller kolera – og jeg havde brug for hjælp!

Efter 3-4 behandlinger blev hedeturene færre og føltes mindre voldsomme.

Efter første behandling kom livsglæden tilbage – wow – det var en lettelse – og det syntes min kæreste også :-)”

Karin, 51 år, Frederiksberg


Slankebehandling

“Jeg har været i slankebehandling hos Marianne, og det har været en virkelig positiv oplevelse.

Efter 6 uger havde jeg tabt mig 7,5 kg, og efter 12 uger 11 kg. Min oplevelse var, at behandlingen i dén grad reducerede og regulerede min konstante sultfornemmelse, så jeg helt naturligt kunne reducere størrelsen af mine måltider. Desuden er “den søde tand” forsvundet 🙂

Selvfølgelig kommer man ikke sovende til resultatet, man skal også selv gøre en indsats, men det er helt klart en stor hjælp på vejen.

At Marianne så samtidig er yderst venlig, imødekommende og rar at være i behandling hos, gør kun oplevelsen endnu bedre.

Jeg kan på det varmeste anbefale det!”

Ulla, 51 år, Helsingør


Rygsmerter og uro i benene

“Jeg havde i en meget lang periode døjet med rygsmerter måske grundet en kendt skævhed i ryggen. Så slemt, at jeg ofte ikke kunne komme ud af sengen uden at lave rygøvelser først, og måtte i nogen perioder spise smertestillende piller flere dage i træk. Og alligevel kæmpede jeg en del med smerterne.

Jeg fik kontakt til Marianne, og hun mente ud fra ganske få oplysninger, at hun kunne hjælpe mig. Og det har hun bestemt gjort! Efter min første behandling blev smerterne i første omgang lidt forværret, men Marianne beroligede mig med, at det var ganske normalt. Få dage efter begyndte det at gå fremad. Og det har det gjort lige siden.

Efter at have fået styr på ryggen, spurgte Marianne om jeg havde yderligere gener. Så den uro, jeg til tider mærker i benene, når jeg sidder stille, fik hun også behandlet. For at holde det hele lidt på afstand, går jeg med mellemrum til behandling.

Behandlingerne hos Marianne har gjort en kæmpe forskel for mig, og hvis der skulle støde yderligere gener til, er jeg sikker på at hun kan hjælpe mig der også.”

Heidi, 46 år, Helsingør

“Kan på det varmeste anbefale dette sted!
Marianne er et fantastisk menneske, som virkelig ved, hvad hun laver.”

Stine Arvesen