Ansigtsbehandling / rynkereducering

Kosmetisk akupunktur er et “naturligt” alternativ til dig der hverken vil skæres i, laserbehandles eller fyldes med Botox.
– En behandling, der virker langsommere end f.eks. Botox eller lignende, men til gengæld giver dig et naturligt, levende ansigt.

Behandlingen starter med 20 min. ansigtsløftende massage, hvorefter jeg placerer nåle, som sætter gang i blodcirkulation og fremmer produktion af nye celler.

Når de bitte små nåle gennembryder huden, stimuleres produktionen af kollagen. Kollagen er et protein, som holder huden elastisk og ungdommelig. Efter 30 min. fjernes nålene, og selv en enkelt behandling giver resultat.

Skal resultatet være længerevarende, er det nødvendigt med 5-6 behandlinger og i nogle tilfælde er det nødvendigt med 10-11 behandlinger.

Jeg anbefaler behandlinger 1-2 gange om ugen til ønsket resultat og herefter hver 6-8 uge.

c

Før

Rynker (!)

“Hvor har jeg dog hadet de dybe rynker, der efter en stor kæbeoperation trak sig fra hver mundvig og et godt stykke ud på kinderne. Jeg trænede mig op til at smile konstant for at dække miseren. Så da Marianne fortalte, hun mente at kunne udbedre skaderne, slog jeg straks til. Bare en lille forbedring ville gøre underværker for mig, min sjæl og min selvtillid.

Efter hver behandling så det lidt pænere ud – så efter nogle dage gik det lidt tilbage igen – men blev så bedre efter næste behandling. Nu, 10-15 behandlinger senere, har det virkelig hjulpet markant og nu smiler jeg fordi rynkerne er på heftig tilbagetog – ikke for at skjule dem. Jeg vil fortsætte med vedligeholdelses-behandlinger for at holde niveauet.”

Dorte, 65 år, Humlebæk

c

Efter

Før ansigtsbehandling med akupunktur

Før ansigtsbehandling med akupunktur

Efter ansigtsbehandling med akupunktur